fbpx

ÁLLÁST KERESEL?

Mi pedig új csapattagokat cégünk hőszigetelő rendszerekhez való termékeinek gyártásához és értékesítéséhez az alábbi munkakörökbe:

A teljesen magyar tulajdonban lévő Innopan TECH Kft, a jövő PIR építőipari hőszigeteléseket gyártója keresi újonnan létrehozott pozíciójába építészlátogató műszaki szaktanácsadó kollégáját.

Az új csapattagnak műszaki oldalról történő támogatás lesz a fő feladata az építészeknél, valamint az értékesítési cégképviselő kollégáinak is segítséget fog nyújtani a napi munkájuk során felmerülő esetleges műszaki kérdésekben.

Amennyiben szereted a kihívásokat és csatlakoznál egy családias és fiatalos szemléletű cég piaci sikereihez, ahol nem kell reggeltől estig íróasztal mögött dolgoznod, illetve szereted a változatos hétköznapokat úgy várunk csapatunkba!

Nekünk fontos, hogy a napi munkád mellett jól is érezd magad, így minden hónapban tartunk egy meetinget, amire Te is hivatalos leszel. A meetingen a kötelező témák mellett jobban megismerheted csapatunk tagjait.

További kérdésed lenne a munkakörrel kapcsolatban? Írd meg kérdéseidet az info@innopan.hu e-mail címre!

Feladataid lesznek:

Napi feladatod lesz kapcsolatot tartani építészekkel, valamint építész irodákkal, segítve őket a termékeinkkel kapcsolatos műszaki kérdésekben. Jó, ha szeretsz kommunikálni emberekkel, mert a munkakörödbe beletartozik új szakmai kapcsolatok kiépítése és folyamatos bővítése is.  Ha nem ijedsz meg egy kis szerepléstől, várunk csapatunkba ugyanis rád fogunk támaszkodni, hogy termékeinket műszaki oldalról bemutasd szakmai rendezvényeken. A tervezés előtt- és alatt álló projekteket műszaki oldalról kell segítened, így biztosítva az aktuális energetikai és egyéb követelményeknek való megfelelést. Közvetlen felettesednek kell heti- illetve havi rendszereséggel beszámolókat készítened.

A pozíció betöltéshez szükséges:

Építőipari műszaki végzettség

Szakmailag támogató műszaki gondolkodás, jó kommunikációs és tárgyalási készség,

Csapatjátékos magatartás, önálló munkavégzésre való képesség

Felhasználói szintű MS Office, adatbázis kezelés, tervező szoftverek (Architecture, AutoCad, Allplan)

Jogosítvány (B kategória)

Előnyeid lehetnek:

Felsőfokú műszaki végzettség

Építőiparban szerzett 1-3 év gyakorlat

Angol, német nyelvtudás (nem elvárt)

Miért minket válasz?

Mert családias cég vagyunk, akik biztos hátteret nyújtanak neked munkád során. A szellemi, fiatalos szakmai csapatunkat, valamint a fizikai hozzáértő, tapasztalt kollégákat mindig keresheted, ha kérdésed adódna.  Céges gépkocsit biztosítunk neked, magánhasználatra is, továbbá a munkavégzésedhez biztosítunk telefont és laptopot is. Hosszú távú munkalehetőséget nyújtunk, a jövőképedbe illően.