fbpx

Csőhéj

Az InnoPan PIR, kiválóan alkalmas csővezetékek szigeteléseként is. Kiemelkedő szigetelőtulajdonságokkal rendelkező anyag, amely könnyen beépíthető. Megakadályozza a csővezetékek hőleadását, így akár optimális választás lehet hideg- és melegtechnológiai berendezések szigeteléséhez is. Belső átmérője 40-től egészen 200 mm-ig kérhető 40, illetve 50 mm-es vastagságban.

Az alapanyag előnyeit figyelembe véve alkalmazásukkal hatékonyan csökkenhető a hőveszteség valamit meggátolható a kondenzvíz képződés csővezeték és bilincs között. A betétek csővezetékre merőleges oldalai szintetikus kaucsukkal borítottak, így a kereskedelemben kapható szigetelő anyagok könnyen és biztonságosan hozzá ragaszthatóak. A betétek alap esetben teljes szélességben fekete öntapadó PVC kasírozással vannak ellátva, de vevő igényekhez igazodva egyedi kasírral is el tudjuk látni.

Csőbilincs

A poliizocionurát (PIR) készülő bilincs betétek kiválóan alkalmasak hűtőberendezések csöveinek, valamint hideg és melegvizes csővezetékek rögzítésére.  A betétek mérettől függően kettő vagy több szegmensből állnak melyeket előre kialakított kapcsolódási pontok segítségével lehet tökéletesen összeilleszteni.